Hold av datoen!

Det er en glede å ønske dere alle velkommen til Julebordsesongen 2023! 

Julebordsesongen hos Vestnes Fjordhotell sparkes i gang 18.november, med vår tradisjonelle Lute- og klippfisk aften. Her serverer vi herlige retter som lutefisk, klippfisk, rakfisk, og gravlaks, servert med deilig tilbehør. Pris per person: kr 695. 

 

Videre blir det Julebord med livemusikk og dans i Hammerås-stua den 2. og 9.desember. Nyt en herlig varmbuffet med deilig julemat, i tillegg til rakfisk, gravlaks, og en søt avslutning. Etter servering kan du svinge deg på dansegulvet til tonene av våre dyktige musikere! Pris per person: kr 745. 

 

For at så mange som mulig skal kunne nyte vår julebuffet, ønsker vi i tillegg å invitere deg, dine ansatte, kolleger, venner og familie til Midtuke Julebord – en trivelig kveld og et avbrekk i julestria! Vår herlige varmbuffet inkluderer smakfulle retter som ribbe, pinnekjøtt, hjemmelagde medisterkaker og mye annet deilig tilbehør som gir ekte julestemning. Pris per person: kr 575. Dato og tidspunkt etter avtale. 

 

For mer informasjon, se våre sosiale medier og kommende facebook-arrangementer. For bordbestilling, ta kontakt med oss på post@vfhotell.no eller ring tlf. 71188999.

 

I tillegg blir det selvsagt Julerock den 16.desember og, tradisjon tro, 2.juledagsfest! 

 

Med andre ord - hold av aktuelle datoer, for denne julesesongen vil du ikke gå glipp av!