Restaurant, catering og selskaper

Hold feiringen hos oss

Våre menyer

Vi strekker oss litt
lenger – for din skyld

Ta feiringen på Vestnes Fjordhotell.

Vi tar på oss alle typer selskap, som bryllup, konfirmasjon og bursdager, og skreddersyr menyen etter deres ønsker. Ta kontakt for en prat om hva vi kan tilby neste gang dere skal arrangere noe.

Åpningstider: Mandag – Fredag 17:00 – 21:30

Våre menyer

Vi har et stort utvalg menyer både i vår restaurant, og til arrangering av selskaper og andre arrangementer.

Ta en titt på våre menyer og finn din favoritt.

A la cart meny

Ta en titt på vår sommermeny her


HJEMMELAGET SCHNITZEL
Serveres med grønn salat, kryddersmør, grønn erter og pommes frites.
Allergener: melk, soya, gluten, egg
 295,-
***
 HUSETS BURGER
Serveres med grønn salat og søtpotet chips
Allergener: melk, egg, soya, gluten
 275,-
***
BIFFSNADDER       
Serveres med salat   bearnaise sause og pommes frites

Allergener: Soya, egg, melk.
 295,-
***

PIZZA


Allergener: gluten, soya og melk.
 285,- (40cm) – 225,- (30cm)
***
KLIPPFISK FRA STRAUMSHOLMEN
Serveres med grønnsaker, bacon og potetstappe.
Allergener: melk, soya og fisk.
 375,-

 

 
             ***
LASAGNE
Hjemmelaget lasagne servers med salat ,brød og smør
Allergener: gluten, egg, melk og soya.
 225,-
***
GRØNN SALAT
Med brød og fetaost.
Velg mellom reker* eller kylling**
Allergener: gluten,
soya,skalldyr*, nøtter**
 195,-
CHILI SIN CARNE
(vegetar)
bønner, kikerter i chili-tomatsaus
med salat, rømme, nachos og avokado.
allergener: melk, soya
 
*****
Desserter
*****
HJEMMELAGET VANILJEIS
Med rabarbrasuppe og jordbær
Allergener: egg, melk.
 125,-
***
Karamellpudding
Med friske bær
Allergener : egg, melk.
 125,-

 

 

Catering

Koldtbord og tapas

Vi har flere typer koldt- og tapasbord du kan velge mellom til ditt arrangement. Ta en titt og finn noe som frister.

Tradisjonelt koldtbord

Pris per person: 325,-

Tradisjonelt koldtbord

  • Loff

  • Urtebrød

  • Smør

  • Roastbiff med remulade

  • Spekemat (fenalår, spekeskinke og mår)

  • Røkelaks med eggerøre

  • Blandet salat med fetaost og soltørkede tomater

  • Waldorfsalat

  • Potetsalat

  • Hjemmelagde oksekarbonader med løk

  • Helkokt laksefilet med majones

  • Stekte kyllingklubber

Koldt- og tapasbord

Pris per person: 425,-

Koldt- og tapasbord

  • Loff

  • Foccacia

  • Smør

  • Røkelaks med eggerøre

  • Serranoskinke

  • Grønn salat med fetaost

  • Roastbiff med remulade

  • Waldorfsalat

  • Potetsalat

  • Brokkolisalat

  • Helkokt laksefilet med basilikummajones

  • Spicy chorizo-spyd med urtedipp

  • Hjemmelagde kjøttboller med salsa og nachos

  • Grillet kyllinglår

Stort tapasbord

Pris per person: 485,-

Stort tapasbord

  • Spansk ostefat (manchego, iberico og queso de cabra)

  • Serranoskinke med parmigiano reggiano

  • Koriadermarinert laks på saltpotet med basilikummajones

  • Blomkålbuketter med baconcrust

  • Baconsurrede dadler

  • Gambas al pil (marinert scampi) med chili- og hvitløksmajones

  • Quesedilla med kjøttdeig, salsa og guacamole

  • Hjemmelagde kjøttboller med tomatsaus og nachos

  • Grillmiks-spyd med biff, kylling og kjøttboller. Serveres med tzatziki

  • Oljebasert potetsalat med grillet halloumi

  • Tomatsalat med mozzarella, friske urter og pestodressing

  • Foccacia

  • Landbrød

  • Smør

  • Hjemmelaget aioli

Catering 

Ta kontakt for mer informasjon og priser.

Catering

  • Biff Stroganoff med ris/potetmos, grønn salat, brød og smør

  • Hjortegryte med potetmos, grønnsaker og tyttebær

  • Kjøttsuppe med loff og smør

  • Fiskesuppe med loff og smør

  • Bacalao med grønn salat, brød og smør

Konfirmasjon

Har du konfirmant og ønsker å holde selskapet hos oss? Vi tilbyr både kalde og varme retter, samt et lite utvalg desserter, og skreddersyr menyen etter deres ønsker. Ta en titt på menyen og velg dine, eller konfirmantens, favoritter.

Priser konfirmasjon 2023

Voksen: 595,-
Barn under 12 år: 285,-

Pristillegg ved konfirmasjon

For de som har med egne kaker og leier lokale hele dagen, tilkommer et tillegg på 130,- per person. Prisen inkluderer kaffe og oppdekking.

Kaldretter

Catering fortsettelse

  • Lasagne med grønn salat, brød og smør

  • Assorterte smørbrød (karbonade, reker, laks og eggerøre, ost og skinke)

  • Assorterte snitter (karbonade, reker, laks og eggerøre, skinke og ost)

  • Karamellpudding med pisket krem og karamellsaus

Varmmat

Kaldretter

  • Spekemat

  • Roastbiff

  • Rulade med røkt laks

  • Helgrillet laksefilet

  • Spansk omelett

  • Rekekabaret

  • Røkt laks med eggerøre

Salater

Varmmat

  • Helstekt mørbrad med grønnsaker, fløtegratinert potet og rødvinssaus

  • Kyllingklubber

  • Hjemmelagede karbonader med løk

  • Pølse og pommes frites

  • Hjemmelagde tacokjøttboller med salsa

Tapasretter

Salater

  • Potetsalat

  • Waldorfsalat

  • Pastasalat

  • Grønn salat

  • Brokkolisalat

Dessert

Tapasretter

  • Marinerte oliven

  • Brød og smør

  • Aioli

  • Melon/fruktfat

  • Ostefat

Minnestund

Ta kontakt for mer informasjon og priser.

Valg 1

Dessert

  • Hjemmelaget karamellpudding

  • Vaniljepannacotta med jordbærcoulis

Valg 2

Valg 1

  • Hjemmelaget kjøttsuppe med brød og smør

  • Hjemmelaget bløtkake/marsipankake

  • Kaffe/te

Valg 3

Valg 2

  • Assorterte snitter (reker, røkelaks, skinke og hjemmelaget karbonade)

  • Hjemmelaget bløtkake/marsipankake

  • Kaffe/te

Selskapsmeny

Ta kontakt for mer informasjon og priser.

Kalde forretter

Valg 3

  • Varmbuffet med hjemmelaget karbonade, grønnsaker, brun saus og løk

  • Karamellpudding

  • Kaffe/te

Supper

Kalde forretter

  • Gravlaks, rødbetpoteter, sennepssaus og rugchips

  • Spekeskinke, mozarella og melon

Varme forretter

Supper

  • Innbakt skalldyrsuppe med kamskjell og reker

  • Blomkålsuppe med purreløk og bacon. Serveres med brød

Hovedretter fisk

Varme forretter

  • Bruschetta med brie, serranoskinke, tomat og ruccola

  • Kantarell, stekt blomkål, blomkålpure, syltet rødkål og baconcrust

Hovedretter kjøtt

Hovedretter fisk

  • Klippfisk med syltede grønnsaker, bacon, pesto og potetstappe

  • Breiflabb med grønnsaker, skalldyrsaus og råstekte poteter

Desserter

Hovedretter kjøtt

  • And med sellerirotkrem, grønnsaker, appelsinsaus og hasselbackpoteter

  • Indrefilet av okse med sjampinjong, grønnsaker, peppersaus og amadinepoteter

 Oster

Desserter

  • Cappuccino-pannacotta med jordbærcoulis

  • Créme brûlée

  • Vaniljeisparfait med rabarbrakompott

Ønsker dere å ta feiringen hos oss på Vestnes Fjordhotell?

Ta kontakt for mer informasjon og bestilling.

Kontakt oss