Vi strekker oss litt
lenger – for din skyld
Ta feiringen på Vestnes Fjordhotell.
Vi tar på oss alle typer selskap, som bryllup, konfirmasjon og bursdager, og skreddersyr menyen etter deres ønsker. Ta kontakt for en prat om hva vi kan tilby neste gang dere skal arrangere noe.
Åpningstider: Mandag – Fredag 17:00 – 21:30
Våre menyer
Vi har et stort utvalg menyer både i vår restaurant, og til arrangering av selskaper og andre arrangementer.
Ta en titt på våre menyer og finn din favoritt.
A la cart meny
A la cart meny
-
Klippfisk fra Straumsholmen
-
Hjemmelaget Schnitzel
-
Biffsnadder
-
Pizza
-
Grønn salat
-
Chili sin Carne
-
Desserter; hjemmelaget vanilje panna cotta og husets karamellpudding
Catering
Koldtbord og tapas
Vi har flere typer koldt- og tapasbord du kan velge mellom til ditt arrangement. Ta en titt og finn noe som frister.
Tradisjonelt koldtbord
Pris per person: 325,-
Tradisjonelt koldtbord
-
Loff
-
Urtebrød
-
Smør
-
Roastbiff med remulade
-
Spekemat (fenalår, spekeskinke og mår)
-
Røkelaks med eggerøre
-
Blandet salat med fetaost og soltørkede tomater
-
Waldorfsalat
-
Potetsalat
-
Hjemmelagde oksekarbonader med løk
-
Helkokt laksefilet med majones
-
Stekte kyllingklubber
Koldt- og tapasbord
Pris per person: 425,-
Koldt- og tapasbord
-
Loff
-
Foccacia
-
Smør
-
Røkelaks med eggerøre
-
Serranoskinke
-
Grønn salat med fetaost
-
Roastbiff med remulade
-
Waldorfsalat
-
Potetsalat
-
Brokkolisalat
-
Helkokt laksefilet med basilikummajones
-
Spicy chorizo-spyd med urtedipp
-
Hjemmelagde kjøttboller med salsa og nachos
-
Grillet kyllinglår
Stort tapasbord
Pris per person: 485,-
Stort tapasbord
-
Spansk ostefat (manchego, iberico og queso de cabra)
-
Serranoskinke med parmigiano reggiano
-
Koriadermarinert laks på saltpotet med basilikummajones
-
Blomkålbuketter med baconcrust
-
Baconsurrede dadler
-
Quesedilla med kjøttdeig, salsa og guacamole
-
Hjemmelagde kjøttboller med tomatsaus og nachos
-
Grillmiks-spyd med biff, kylling og kjøttboller. Serveres med tzatziki
-
Oljebasert potetsalat med grillet halloumi
-
Tomatsalat med mozzarella, friske urter og pestodressing
-
Foccacia
-
Landbrød
-
Smør
-
Hjemmelaget aioli
Catering
Ta kontakt for mer informasjon og priser.
Catering
-
Biff Stroganoff med ris/potetmos, grønn salat, brød og smør
-
Hjortegryte med potetmos, grønnsaker og tyttebær
-
Kjøttsuppe med loff og smør
-
Fiskesuppe med loff og smør
-
Bacalao med grønn salat, brød og smør
Konfirmasjon
Har du konfirmant og ønsker å holde selskapet hos oss? Vi tilbyr både kalde og varme retter, samt et lite utvalg desserter, og skreddersyr menyen etter deres ønsker. Ta en titt på menyen og velg dine, eller konfirmantens, favoritter.
Priser konfirmasjon 2024
Voksen: 625,-
Barn under 12 år: 285,-
Pristillegg ved konfirmasjon
For de som har med egne kaker og leier lokale hele dagen, tilkommer et tillegg på 130,- per person. Prisen inkluderer kaffe og oppdekking.
Kaldretter
Kaldretter
-
Spekemat
-
Roastbiff
-
Rulade med røkt laks
-
Helgrillet laksefilet
-
Spansk omelett
-
Rekekabaret
-
Røkt laks med eggerøre
Varmmat
Varmmat
-
Helstekt mørbrad med grønnsaker, fløtegratinert potet og rødvinssaus
-
Kyllingklubber
-
Hjemmelagede karbonader med løk
-
Pølse og pommes frites
-
Hjemmelagde tacokjøttboller med salsa
Salater
Salater
-
Potetsalat
-
Waldorfsalat
-
Pastasalat
-
Grønn salat
-
Brokkolisalat
Tapasretter
Tapasretter
-
Marinerte oliven
-
Brød og smør
-
Aioli
-
Melon/fruktfat
-
Ostefat
Dessert
Dessert
-
Hjemmelaget karamellpudding
-
Vaniljepannacotta med jordbærcoulis
Minnestund
Ta kontakt for mer informasjon og priser.
Valg 1
Dessert
-
Hjemmelaget karamellpudding
-
Vaniljepannacotta med jordbærcoulis
Valg 2
Valg 1
-
Hjemmelaget kjøttsuppe med brød og smør
-
Hjemmelaget bløtkake/marsipankake
-
Kaffe/te
Valg 3
Valg 2
-
Assorterte snitter (reker, røkelaks, skinke og hjemmelaget karbonade)
-
Hjemmelaget bløtkake/marsipankake
-
Kaffe/te
Selskapsmeny
Ta kontakt for mer informasjon og priser.
Kalde forretter
Valg 3
-
Varmbuffet med hjemmelaget karbonade, grønnsaker, brun saus og løk
-
Karamellpudding
-
Kaffe/te
Supper
Kalde forretter
-
Gravlaks, rødbetpoteter, sennepssaus og rugchips
-
Spekeskinke, mozarella og melon
Varme forretter
Supper
-
Innbakt skalldyrsuppe med kamskjell og reker
-
Blomkålsuppe med purreløk og bacon. Serveres med brød
Hovedretter fisk
Varme forretter
-
Bruschetta med brie, serranoskinke, tomat og ruccola
-
Kantarell, stekt blomkål, blomkålpure, syltet rødkål og baconcrust
Hovedretter kjøtt
Hovedretter fisk
-
Klippfisk med syltede grønnsaker, bacon, pesto og potetstappe
-
Breiflabb med grønnsaker, skalldyrsaus og råstekte poteter
Desserter
Hovedretter kjøtt
-
And med sellerirotkrem, grønnsaker, appelsinsaus og hasselbackpoteter
-
Indrefilet av okse med sjampinjong, grønnsaker, peppersaus og amadinepoteter
Oster
Desserter
-
Cappuccino-pannacotta med jordbærcoulis
-
Créme brûlée
-
Vaniljeisparfait med rabarbrakompott