Hos oss kan du sove godt

Bestill et opphold på Vestnes Fjordhotell

Bestill opphold

Unn deg det lille ekstra

Vestnes Fjordhotell ligger i Vestnes og er et moderne møte- og konferansehotell med 51 rom og 88 sengeplasser. Hotellet har også fellesstue, bar, gratis Wi-Fi og restaurant.

Alle våre rom har utsikt til fjord og fjell, og noen av rommene har også balkong. Rommene har god standard med eget bad, skrivebord, TV med innebygd chromecast og gratis Wi-Fi. I tillegg har noen av våre rom også kjøkkenkrok med kjøleskap. Frokostbuffet er inkludert i våre overnattingspriser.

Våre rom:

undefined

Enkeltrom

Våre enkeltrom har plass til en person. Slapp av i fine trivelige rom med god komfort. Rommet har utsikt mot fjord og fjell.

To menn leser avis i sengen

Dobbeltrom

Våre doble rom har plass til 2 personer. Fine og trivelige rom med god komfort. Noen av rommene har badekar og balkong. Ønsker du muligheten for separerte senger har vi noen rom med mulighet for dette. Alle våre hotellrom har utsikt mot fjord og fjell.

Hotellrom med dobbeltseng og sitteområde

Dobbelt/ 3 – manns med kjøkkenkrok

På bakkeplan finner du våre populære leilighetsrom. Parker bilen rett utenfor rommet ditt. Noen av rommene har plass til 3 personer. Her kan du slappe av på sengen og se en film. Eller dere kan nyte et glass i sofakroken etter å ha utforsket noen av de fine naturperlene vi har i nærområdet. Rommet har kjøkkenkrok og en liten avskjermet platting på utsiden. Alle våre hotellrom har utsikt mot fjord og fjell.

Hotellrom med dobbeltseng og sitteområde

Familierom

Perfekt for familien på tur.

Våre fine familierom rommer opp til 4 personer. Rommet har en dobbeltseng og køysenger/ utslagbar dobbeltseng. Noen av rommene har badekar. Alle våre hotellrom har utsikt mot fjord og fjell.

Rom med dobbeltseng og utsikt

Familiesuite

Vår familiesuite ligger på bakkeplan. Her har du mulighet til å parkere bilen rett utenfor rommet. Familiesuita består av to etasjer. Den har 2 x soverom med separate bad. Rommene har dobbeltseng. det er også mulighet for å sette inn en ekstraseng. Rommet har en felles stue med spisebord i 1. etasje.

Hotellrom med dobbeltseng og sitteområde

Superior rom

Vårt superior rom finner du i hotellets 3. etasje. Her ligger alt til rette for et behagelig opphold. Her kan du ta morgenkaffen på sengen med nydelig utsikt til fjord og fjell. På etterspørsel kan vi ordne med fruktfat/ drikkevarer ved ankomst. Ved spesielle anledninger som f eks bryllup kan vi klargjøre rommet etter dine ønsker.

Grønt hotell

Alle våre gjester bor på et Grønt hotell. Les mer om Miljøfyrtårn og tiltak under Bærekraft.

Frokosten serveres i vår frokostsal

Mandag til fredag: 06:30-09:30
Lørdag og søndag: 08:00-10:00

Er du på jakt etter langtidsleie?

Bestill et opphold i Styrhuset som ligger vegg i vegg med hotellet.

Styrhuset har 11 enkeltrom med eget bad, kabel-tv og gratis Wi-Fi, og gjester disponerer et felleskjøkken i byggets andre etasje. Rommene i Styrhuset egner seg godt for firma som ønsker rom for langtidsleie. Kontakt oss gjerne for tilbud og bestilling.

Vil du bestille et
opphold hos oss?

Ta kontakt for en hyggelig prat!

hCaptcha