Vestnes Fjordhotell er sertifisert som Miljøfyrtårn!

I dag er det nøyaktig ett år siden daglig leder, Silje Bergslid, tok over roret som kaptein for Vestnes Fjordhotell. Et av de viktigste målene hun satt for hotellet var å seile i en mer bærekraftig retning - og akkurat i dag har vi blitt sertifisert som Miljøfyrtårn🥳💚♻️✅

Sertifiseringen er et synlig bevis på at vi aktivt tar miljø- og samfunnsansvar, og at vi ønsker å bidra til grønn omstilling. Som Miljøfyrtårn tar vi bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer og med å redusere våre klima- og miljøutslipp.

 

Nå skal vi fortsette å jobben med oppnå grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, lavere kjemikalieforbruk, bedre arbeidsmiljø, mindre avfall og konsekvent kildesortering. Slik vil vi kunne rapportere bedre tall, samt jobbe systematisk og målrettet for fremgang. 

 

En bærekraftig fremtid trenger konkret handling og en felles innsats fra både næringsliv, myndigheter og forbrukere. Vi er stolte av sertifiseringen, og håper vi kan inspirere og trekke flere i grønn retning. Fra nå bor alle våre gjester på et Grønt hotell, og som konferansearrangør har du mulighet til å bestille konferansepakken "Grønn konferanse." Bli med oss og ta din del av ansvaret! 

 

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, og Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Vil du vite mer om Miljøfyrtårn? Besøk www.miljofyrtarn.no